Borduur - An Overview

Wiki Article

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken in excess of het algemeen goed.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede provider :D Zeker aan te raden

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Heel blij fulfilled het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van motieven, symbol’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd fulfilled borduursels.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Doorway je logo of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele check here uitstraling voor je staff. Dit heeft verschillende voordelen:

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Make contact with fulfilled de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg fulfilled u gegevens op by means of mijn Call pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw logo of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Call achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Report this wiki page